K·Line Practicable KL-FP

logo Klinedescarregar catalog

Kline-Practicable-KL-FD-1

Kline-Practicable-KL-FD-2

Kline-Practicable-KL-FD-3

A Obertures treballem amb la sèrie KL-FP de K·LINE. Gràcies a la tècnica de la fulla oculta, les finestres K·LINE ofereixen una superfície de vidre un 20% més gran que la d’una finestra tradicional. Per la seva esveltesa són així mateix ideals en rehabilitació, ja que conserven l’aspecte original i al mateix temps aporten el màxim de llum natural.


K·Line corredera lineal KL-BC i KL-C

logo Kline

descarregar cataleg

Kline-Corredera-lineal-KL-BC-1

Kline-Corredera-lineal-KL-BC-2

Kline-Corredera-lineal-KL-BC-3

logo Klinedescarregar cataleg

Kline-Corredera-lineal-KL-C-v2

Kline-Corredera-lineal-KL-C-v1

Kline-Corredera-lineal-KL-C-v3

A Obertures treballem amb les sèries KL-BC i KL-C de K·LINE.La corredissa de dos rails K·LINE és una font de llum per excel·lència, per la seva àmplia obertura a l’exterior, que proporciona el màxim de llum natural a la llar. Obertures t’ofereix una nova balconera corredissa d’alumini amb un rendiment excepcional, combinat amb l’estètica i el disseny contemporani.


K·Line elevable TSL-110

logo Kline descarregar cataleg

Kline-Corredera-elevable-TLS-110-v2

Kline-Corredera-elevable-TLS-110-v3

Kline-Corredera-elevable-TLS-110-v1

Els sistemes de finestres d’Obertures són ideals per a proporcionar aïllament tèrmic i acústic, alhora que faciliten tasques com la ventilació i la neteja dels vidres. Les finestres d’ Obertures son una solució de per vida per garantir el perfecte aïllament. Gràcies als elements de reforç dels seus perfils, les finestres son molt resistents e indeformables. També compten amb tancaments d’alta seguretat.


COLORS

Adobe Photoshop PDF